WEDDING STATIONERY

Trouwkaarten, kalligrafie, een trouwlogo of andere illustratie op maat. Natuurlijk compleet gemaakt met day-off items zoals naamkaartjes, menukaarten en seating chart.

Stationery die jullie verhaal verteld.

Tijdloos, romantisch en stijlvol
romantische trouwkaart moderne kalligrafie handgeschept papier
romantische trouwkaart moderne kalligrafie handgeschept papier
trouwkaart op maat met kalligrafie

Jullie zijn uniek en dat zal jullie bruiloft ook gaan uitstralen. De keuzes die jullie maken vertellen jullie verhaal. 

Het ontwerp is niet de enige eyecatcher. Het papier, de afwerking, het soort drukwerk, de kleur en de inhoud, samen vormen ze de combinatie die precies is zoals jullie zijn. 

 

persoonlijk cadeau lijntekening illustratie

Handgeschept papier (ander tarief)

Kaart op maat

Voor als je iets persoonlijks in je kaart wil verwerken. Bijvoorbeeld die ene bloem, of iets anders wat voor jullie speciaal is. Je kunt een krans op maat laten ontwerpen, of een illustratie van de locatie of een lijntekening van jullie van een foto. Eventueel aanvullend met kalligrafie in stijl naar keuze.

Tarieven zijn afhankelijk van de papiersoort en ontwerpkeuze. En het soort drukwerk dat je wenst. De richtlijn is vanaf €750

Inclusief:

  • 50 Trouwkaarten op luxe papier
  • Enveloppen
  • Trouwlogo in verschillende drukbestanden
Yes dit wil ik!

Werkwijze en Bestellen

Als je weet hoe je je kaart wil laten ontwerpen kun je een offerte aanvragen. Daarin kun je aangeven welke trouwkaarten je eventueel nog meer wil, zoals Save the date, Detailkaart en RSVP. Deze worden in dezelfde stijl ontworpen als je uitnodiging.

Kalligrafiediensten zoals naamkaartjes of een welkomstbord kun je dan ook aanvragen.

We kunnen in een gesprek je wensen bespreken. Het is super fijn als je zelf al een moodboard hebt samen gesteld. Soms zal ik je nog aanvullende vragen stellen om je wensen goed in kaart te brengen. Zodra het duidelijk is wat je wensen zijn zal ik je een offerte op maat sturen.

Zodra de offerte akkoord is plannen we een datum in en ga ik voor je aan de slag. Vooraf krijg je een potlood schets en/of digitale proef met ieder de mogelijkheid tot 1 keer feedback. Extra proefrondes zijn mogelijk voor €25 per ronde. Het betreft een op maat gemaakt product. Retourneren is daarom niet mogelijk. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Papier

Er zijn verschillende papier soorten mogelijk, de papiersoorten die ik op de foto’s laat zien zijn de soorten die ik meestal gebruik. Je kunt altijd eerst een proefdruk  ontvangen, van het handgeschepte papier kun je een papiersample aanvragen en alleen een digitale proef ontvangen. 

Offerte aanvragen

Kalligrafie diensten

Wil je tijdens je bruiloft graag naamkaartjes, menukaarten of een persoonlijke tekst? Kijk dan even bij de kalligrafiediensten

Kalligrafie diensten

Inspiratie

In mijn portfolio vind je verschillende mogelijkheden om te personaliseren. Zoals papiersoorten, kleur en illustraties.

portfolio

Contact

Wil je graag even persoonlijk bespreken wat er mogelijk is? Dat mag, via instagram kun je een berichtje sturen of een mailtje mag ook!

contact
As featured in Wedding Suppliers

Trots leverancier bij Wed2B!!