Logodesign en huisstijl

Mimmie Sieraden

Voor Mimmie sieraden mocht ik een logo maken wat perfect aansluit bij waar ze nu voor staat: het maken van moedersieraden met een diepere betekenis. Sieraden waar moedermelk of een stukje van de navelsteng in wordt verwerkt. Als speciale herrinering en soms ook om nog iets tastbaars te hebben van een overleden kindje. Maar ook om de mooie momenten van het moederschap vast te leggen.

Daarom mochten er bloemen en een vlindertje verwerkt worden in het logo. Het moest vooral ook persoonlijkheid, elegantie en romantiek, geluk en liefde vertalen.

Niks persoonlijkers en romantischer dan handgeschreven kalligrafie!

Het kleurpallet was al goed doordacht en nog helemaal passend, dus dat fundament hebben we behouden. Met luxe papier, chique waxzegel, romantisch zijde lint en een elegente preegstempel komt haar merk echt tot leven!

Preegstempel met logo
Logo presentatie Kalligrafie
  1. Nadat de schetsen enthousiast werden ontvangen ben ik de ontwerpen gaan kalligraferen, digitaliseren en heb ze in de sfeer van haar website met de brandingkleuren die ze al had gepresenteerd.
  2. Toen ook de digitale presentatie goedgekeurd werd heb ik alle bestanden aangemaakt die nodig zijn voor verschillende doeleinden. SVG om het logo flink uit te vergroten, zoals voor een raamsticker. PDF om lakstempels en preegtang mee te kunnen bestellen. PNG om een logo met een eigen achtergrond te kunnen maken voor je socials. En PNG om het logo op een gekleurde achtergrond te kunnen bekijken/ te gebruiken op je socials zoals je highligts.
  3. De bestanden werden netjes aangeleverd en meteen ook gebruikt door de raambedekker. De stationery kon nu ook worden gemaakt! Onder stationery vallen de gedrukte items zoals bedrijfskaartjes, visitekaartes, bedankkaartjes, cadeaubonnen etc.
Kalligrafie met jueweel van Mimmie Sieraden
Preegdruk, embossed kalligrafie logo
Femke kalligraaf bij Beeq Kalligrafie
Preegstempel met logo
Ik wil meer informatie!

Logo types

Logo pakket

Voor Bloemwerk Ira van Dijke paste het ouder logo niet meer. Het straalde niet de luxe elegantie uit die past bij de bruiloften die ze mag verzorgen met de mooiste bouquets.

Voor haar logo mochten haar favoriete bloemen gebruikt worden die ze ook regelmatig gebruikt voor de bouquets voor haar klanten bij bruiloften.

Haar logo sluit nu perfect aan bij haar doelgroep!

kalligrafie logo
kalligrafie logo raam

Voor passion project The Green Lobby had ik een brieving voor een vegetarisch restaurant. Bij dit passie project kon ik mijn gave laten zien om letters te combineren tot een uniek  monogram zoals alleen mogelijk is door handgeschreven kalligrafie op maat. 

Yes dit wil ik ook!