Kalligraferen Uden

naamkaartjes bruiloft kalkpapier

Een workshop kost €75 per persoon* bij minimaal 2 personen. De workshop duurt ongeveer 2 a 2,5 uur. Je ontvangt hierbij

  • Beginners kalligrafiepen
  • Inkt
  • Werkboekje
  • Gezelligheid!

Heb je zelf al een kalligrafiepen gekocht of gekregen, dan mag je die gewoon meenemen!

Wil je de workshop buiten Uden volgen, dan reken ik ook de benzinekosten erbij.

*Een privé workshop duurt ongeveer 2 uur en kost €149

Ontdek de magie van kalligrafie binnen een vertrouwde sfeer tijdens een persoonlijke workshop. Leer de basisprincipes, van de perfecte houding tot de juiste penstreken, en creëer prachtige, sierlijke letters.

Maar deze workshop gaat verder dan alleen techniek. Het draait om verbinden. Geniet van quality time met je vriendinnen terwijl je jouw passie voor kalligrafie deelt.

Organiseer een workshop op jouw favoriete plek aan de keukentafel bij jou thuis. Leer, creëer, lach en maak nieuwe herinneringen. Ga naar huis met prachtige kalligrafievaardigheden en een hart vol warme vriendschap.

Bij de workshop zit een starterskit met een werkboekje, kalligrafiepen en inkt. Bovendien ontvang je een berg aan informatie en tips! Wil je graag een workshop bij jouw thuis? Stuur mij dan een mailtje waarin je laat weten dat je graag meer informatie ontvangt.

Je kunt de mail sturen naar [email protected]

Wil je alvast een voorproefje nemen? Snap ik helemaal!! 😉

Daarom heb ik alvast de oefenbladen online gezet. Download vast GRATIS de oefeningen van de basisvormen! Zo kun je al een heel eind op weg.

Tip: gebruik wel glad papier om de oefeningen op te printen. Bijvoorbeeld DCP papier van Clairefontain. Dan looopt de inkt niet uit en het is fijn voor je nib. Wist je trouwens dat oefenen ook gewoon met potlood kan? Maak een lichte beweging omhoog en zet druk naar beneden. Veel plezier alvast!

Download oefenblad
Workshop kalligrafie Brabant