Coming soon!
Kalligraferen in Uden

Workshop kalligrafie Brabant

Binnenkort organiseer ik workshops in Uden. De verwachte datum is nog niet bekend, maar zal waarschijnlijk in februari zijn!

Kun je niet zo lang wachten? Snap ik helemaal!! 😉

Daarom heb ik alvast de oefenbladen online gezet. Download vast GRATIS de oefeningen van de basisvormen! Zo kun je al een heel eind op weg.

Tip: gebruik wel glad papier om de oefeningen op te printen. Bijvoorbeeld DCP papier van Clairefontain. Dan looopt de inkt niet uit en het is fijn voor je nib. Wist je trouwens dat oefenen ook gewoon met potlood kan? Maak een lichte beweging omhoog en zet druk naar beneden. Veel plezier alvast!

Download oefenblad

Uiteraard is een workshop veel leuker en waardevoller, je kunt dan onder begeleiding oefenen en direct vragen stellen. Bij de workshop zit een starterskit met een kalligrafie pen en inkt. Bovendien ontvang je een berg aan informatie en tips! Wil je graag op de hoogte blijven wanneer de eerste datum beschikbaar komt? Stuur mij dan vast even een mailtje waarin je laat weten dat je graag meer informatie ontvangt over de workshop zodra die bekend is.

Je kunt de mail sturen naar [email protected]