Femke_beeq_kalligrafie_kalligraaf

Hi, leuk dat je hier bent!

Ik ben Femke, moeder van 4 kinderen en vrouw van Mike. Samen wonen we in het prachtige Uden. Hier komen we niet vandaan, maar we genieten enorm van deze groene omgeving met romantische boerderijen.

Naast kalligrafie, illustratie en ontwerpen werk ik 2 dagen in de kinderopvang. Heel cliché maar geen dag is hetzelfde en je krijgt van niemand zo veel vreugde, knuffels en oprechtheid als van een kind. Bijdragen aan de ontwikkeling is echt een eer en zo waardevol.

Een andere interesse die ik heb is voeding: natuurlijke voeding om je lichaam optimaal te ondersteunen. Super interessant.

Maar mijn creatieve passie leg ik hier in!

Als je 20 jaar geleden aan me zou vragen wat wil je later worden? Dan zou ik zeggen moeder. En dat ben ik!

Ik had eigenlijk nooit kunnen bedenken dat dit is wat ik zou gaan doen, maar het klopt helemaal! Ik ben altijd wel creatief geweest en goed in fijne motoriek, tekenen en daar heb ik ook altijd wel ontspanning in gevonden.

In combinatie met kalligrafie heb ik echt mijn passie gevonden! En ik vind het geweldig om je te kunnen helpen met het ontwerp voor je bruiloft of branding! De afgelopen jaren heb ik me dan ook helemaal ontwikkeld om je hierin te voorzien.

  • Je logo vormt een belangrijk herkenningspunt binnen jou branding. Het straalt uit wie jij bent, jouw unieke identiteit.
  • Bij het maken van jullie trouwkaarten vind ik het belangrijk dat je er over 10 of 20 jaar nog steeds met een wauw-gevoel naar kijkt.
  • Met mijn passie voor kalligrafie en geloof in de liefde ga ik voor jullie aan de slag!

Kalligrafie is tijdloos, romantisch en stijlvol. Dit vormt de basis van ieder ontwerp, zelfs als het maar een klein element is.

Haar geloften
envelopliner, bohemian vibe
menu met naamkaartje bruiloft kalligraie

Hoe ik jou help

Vooraf luister ik goed naar de wensen die je hebt. Ik vraag zoveel mogelijk informatie en wil jou ook zo veel mogelijk informatie geven zo dat we duidelijk weten van elkaar wat de verwachtingen zijn.

Ik vind het fijn om laagdrempelig te communiceren. Dit kan via de mail, maar via een DM op instgram of whatsapp werkt vaak ook goed. Als het nodig is, of als je dat zelf fijner vind kunnen we ook even bellen!

Ik ben benieuwd naar jou verhaal en hoe ik je mag helpen!

liefs, femke

Je vind me op instagram onder @beeq.kalligrafie

kalligrafie logo menukaart