Om voor altijd te koesteren

Tijdloos, romantisch en stijlvol

Wil jij je die persoonlijk woorden op en speciale manier delen? Als je ze laat kalligraferen kun je het inlijsten en cadeau geven of thuis ophangen als herinnering.

geloften en tekst in kalligrafie

A5 15 x 20 cm | A4 21 x 30 cm

Het is lastig om vooraf al een tarief aan te geven. Het is erg afhankelijk van de hoeveelheid tekst, de papiersoort en de opmaak. Vaak ben ik wel minimaal 2 uur bezig met voorbereiden en schrijven.

Een gedichtje in lettertype van 4 regels kan als opmaak mooier zijn met 8 regels handgeschreven op handgeschept papier. Zo’n gedicht op handgeschept papier als richtlijn is €108.

Een A-5 met 1 regel(zoals een quote) kan bijvoorbeeld voor €65. Graag kijk ik naar welke tekst je wil laten kalligraferen en welke ruimte ik nodig heb. Dan overleg ik daarna het tarief.

Inkt
Zwart en bruin is inclusief
Wit, goud en overige inktkleuren zijn €5 extra per A5
€10 per A4

Offerte aanvragen

 1. Kies je papiersoort

  • Luxe papier
  • Handgeschept

 2. Inkt kleur

Zwart of bruin zijn inclusief.

Goud, terra, koper, wit of een kleur op aanvraag zijn mogelijk.

3. Kalligrafiestijl

Modern en klassiek, op de foto is moderne kalligrafie te zien

4. Levertijd

Het advies is om zeker een maand van te voren kalligrafiediensten aan te vragen. Soms is eerdere levering in overleg mogelijk.

Over de kalligrafie en het papier

Kalligrafie is handwerk, het kan altijd zijn dat de letters net even afwijken. Kleuren zien er op ieder scherm net even anders uit. Daarom raad ik altijd aan om voor het papier eerst een samplepakketje aan te vragen. De maat van het papier kan ook iets afwijken, omdat dit met de hand gesneden of gemaakt wordt.

Als ik de tekst heb ontvangen kijk ik op welke maat papier dit past. Getypte tekst is heel anders dan gekalligrafeerde tekst. Het is zelfs nog wat ruimer dan geschreven tekst in een gemiddels handschrift. Op een A5 passen ongeveer 30 woorden. Op een A4 ongeveer 65 woorden.

Hoe kun je gekalligrafeerde geloften of tekst aanvragen?

Je kunt dit aanvragen door een offerte aan te vragen. Geef daarin aan

  • welke papiersoort je graag wil
  • welke kalligrafie stijl
  • welke kleur inkt
  • hoeveel tekst (woorden)
  • Wanneer je het nodig hebt.

Verzendtijd

Graag hoor ik van jou wanneer je de boekjes nodig hebt. Ik kijk dan in de planning of dit voor mij mogelijk is.

Het advies is om zeker een maand van te voren aan te vragen, soms kan het wel eerder, graag overleg ik met je wat er mogelijk is.

Contact

Wil je graag even persoonlijk bespreken wat er mogelijk is? Vraag dan vrijblijvend een telefoongesprek of online meeting aan!

Contact of Offerte aanvragen