Laat jouw woorden stralen

Tijdloos, romantisch en stijlvol

Of het nu gaat om persoonlijke boodschappen of het versterken van je zakelijke visuele content, ik geef betekenis aan elk woord. Mijn kalligrafie brengt jouw verhalen tot leven, of ze nu dienen als gedenkwaardige herinneringen voor individuen of als krachtige branding voor bedrijven. Laat me jouw woorden omzetten in betekenisvolle kunst.

kalligrafie tekst op maat

Persoonlijk 

Ik geloof dat elk stuk kalligrafie uniek en persoonlijk moet zijn. Daarom hanteer ik een zorgvuldig ontworpen werkproces om ervoor te zorgen dat elk project voldoet aan jouw wensen en verwachtingen

Flatlay Kalligrafie

Kalligrafie biedt een unieke meerwaarde als achtergrond voor flatlayfoto’s in bedrijfsomgevingen. Het voegt een vleugje persoonlijkheid en authenticiteit toe aan je visuele content. Het prachtige handgeschreven karakter van kalligrafie kan je producten en merk onderscheiden van de concurrentie en een blijvende indruk maken op je klanten. Laat me je helpen om jouw zakelijke beelden naar een hoger niveau te tillen met op maat gemaakte kalligrafische elementen die verhalen vertellen en de esthetiek van jouw merk verbeteren.

 Tekst en Papierselectie

Mijn proces begint met de tekst die jij me stuurt. Zodra ik de tekst heb ontvangen, ga ik zorgvuldig na welk papier het beste past bij het gewenste formaat en de stijl van jouw kalligrafie. Ik geef de voorkeur aan hoogwaardig waterverfpapier dat een perfecte canvas biedt voor mijn kalligrafiekunst om te schitteren.

 Kalligrafie op A4

Voor standaard kalligrafie tekst op A4-formaat zonder verdere opmaak hanteer ik een prijs van €75. Dit omvat de  uitvoering van jouw doorlopende tekst op het door jou gekozen papier. Zonder speciale opmaak. Het resultaat is een prachtig handgeschreven stuk dat de kracht en schoonheid van kalligrafie benadrukt.

Kalligrafie op A4 met Opmaak

Als je op zoek bent naar meer dan alleen de tekst, bied ik ook de optie van kalligrafie op A4 met opmaak. Hierbij wordt jouw tekst op artistieke wijze gecentreerd en indien aangevuld met visuele elementen zoals mooie krullende letters die de boodschap versterken. Voor deze uitgebreidere service hanteer ik een prijs van €195.

Grotere Formaten

Mijn kalligrafievaardigheden zijn niet beperkt tot alleen A4-formaat. Ik bied ook de mogelijkheid om te kiezen voor grotere formaten, tot en met maximaal 56×76 cm. De prijs voor deze uitgebreide formaten bedraagt tussen de €349 en  €439. Dit stelt me in staat om nog grotere kunstwerken te creëren en een diepere impact te maken met jouw persoonlijke boodschap.

*Prijzen op deze pagina zijn inclusief btw, omdat het ook voor particulier is.

Jouw Woorden, Mijn Kalligrafie: Creëer een Uniek Stuk Kunst voor Jouw Huis of bedrijf

Bij elk project staat mijn aandacht voor detail, creativiteit en vakmanschap centraal. Ik streef ernaar om kalligrafie te leveren die helemaal voldoet aan jouw verwachtingen. Neem contact met me op om jouw project te bespreken en de mogelijkheden te ontdekken voor een uniek, met de hand geschreven meesterwerk dat speciaal voor jou is gemaakt.

Offerte aanvragen

Over de kalligrafie en het papier

Ik schrijf in 2 verschillende stijlen, Het klassieke copperplate, met meer of minder krullende letters naar jouw smaak. Of moderne kalligrafie in mijn eigen stijl.

Als ik de tekst heb ontvangen kijk ik op welke maat papier dit past. Getypte tekst is heel anders dan gekalligrafeerde tekst. Het is zelfs nog wat ruimer dan geschreven tekst in een gemiddels handschrift.

naamkaartjes bruiloft kalkpapier

Klassiek Copperplate

geloftenboekjes luxe papier met moderne kalligrafie

Moderne kalligrafie

 2. Inkt kleur

Er zijn veel soorten inkt mogelijk met kalligrafie! Je kunt zelfs voor goud of andere shiny kleurtjes zoals koper, roze met glitters of juist een matte kleur kiezen. De inkt/kleur die je kiest brengt wel de bijbehorende kosten mee om aan te schaffen.
Zwart heb ik wel standaard op voorraad en geeft geen extra kosten.

Hoe kun je gekalligrafeerde geloften of tekst aanvragen?

Je kunt dit aanvragen door een offerte aan te vragen. Geef daarin aan

  • welke kalligrafie stijl
  • welke kleur inkt
  • hoeveel tekst (woorden)
  • gewenst formaat
  • Wanneer je het nodig hebt.

Verzendtijd

Graag hoor ik van jou wat je wensen zijn. Ik kijk dan in de planning wanneer dit voor mij mogelijk is.

Het advies is om zeker een maand van te voren aan te vragen, soms kan het wel eerder, graag overleg ik met je wat er mogelijk is.

Flatlay kalligrafie tekst

Doorlopende tekst als flatlay ondergrond in moderne kalligrafie.

Jouw Woorden, Mijn Kalligrafie

Of het nu gaat om persoonlijke boodschappen doordrenkt met emotie of om het versterken van je zakelijke visuele content met een vleugje authenticiteit, ik ben gepassioneerd over het geven van betekenis aan elk woord. Mijn kalligrafie brengt jouw verhalen tot leven, ongeacht of ze dienen als gedenkwaardige herinneringen voor individuen of als krachtige brandingselementen voor bedrijven. Laat me jouw woorden vormgeven tot kunst die betekenis en impact heeft, of je nu een persoonlijke boodschap wilt overbrengen of je zakelijke presentatie wilt versterken

Offerte aanvragen

Contact

Wil je graag even persoonlijk bespreken wat er mogelijk is? Vraag dan vrijblijvend een telefoongesprek of online meeting aan!

Contact of Offerte aanvragen
As featured in Wedding Suppliers

Trots leverancier bij Wed2B!!