persoonlijk cadeau lijntekening illustratie

Handgeschept papier (ander tarief)

Kaart op maat

Voor als je iets persoonlijks in je kaart wil verwerken. Bijvoorbeeld die ene bloem, of iets anders wat voor jullie speciaal is. Je kunt een krans op maat laten ontwerpen, of een illustratie van de locatie of een lijntekening van jullie van een foto. Eventueel aanvullend met kalligrafie in stijl naar keuze.

Tarieven zijn afhankelijk van de papiersoort en ontwerpkeuze. En het soort drukwerk dat je wenst. De richtlijn is vanaf €750

Inclusief:

  • 50 Trouwkaarten op luxe papier
  • Enveloppen
  • Trouwlogo in verschillende drukbestanden
Yes dit wil ik!

Werkwijze en Bestellen

Als je weet hoe je je kaart wil laten ontwerpen kun je een offerte aanvragen. Daarin kun je aangeven welke trouwkaarten je eventueel nog meer wil, zoals Save the date, Detailkaart en RSVP. Deze worden in dezelfde stijl ontworpen als je uitnodiging.

Kalligrafiediensten zoals naamkaartjes of een welkomstbord kun je dan ook aanvragen.

We kunnen in een gesprek je wensen bespreken. Het is super fijn als je zelf al een moodboard hebt samen gesteld. Soms zal ik je nog aanvullende vragen stellen om je wensen goed in kaart te brengen. Zodra het duidelijk is wat je wensen zijn zal ik je een offerte op maat sturen.

Zodra de offerte akkoord is plannen we een datum in en ga ik voor je aan de slag. Vooraf krijg je een potlood schets en/of digitale proef met ieder de mogelijkheid tot 1 keer feedback. Extra proefrondes zijn mogelijk voor €25 per ronde. Het betreft een op maat gemaakt product. Retourneren is daarom niet mogelijk. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Samplepakket

Op zoek naar geschikt papier? Bij colorspace kun je op luxe papier zelf kaarten drukken. Voor handgeschept papier verwijs ik je door naar The Papermakers. Ik raad je aan om vooraf het papier te bekijken welke mogelijk is, je kunt natuurlijk ook altijd een proefdruk laten maken.

Samples voor de zijde linten kun je bestellen bij Silk and Flowers.

Offerte aanvragen