Hoe ik jou help

Vooraf luister ik goed naar de wensen die je hebt. Ik vraag zoveel mogelijk informatie en wil jou ook zo veel mogelijk informatie geven zo dat we duidelijk weten van elkaar wat de verwachtingen zijn.

Ik vind het fijn om laagdrempelig te communiceren. Dit kan via de mail, maar via een DM op instgram of whatsapp werkt vaak ook goed. Als het nodig is, of als je dat zelf fijner vind kunnen we ook even bellen!

Op de website staat al veel info per product of dienst, maar misschien heb je nog wel specifieke vragen of wensen. Dan is het altijd goed om even contact op te nemen!

Benieuwd welke stappen we samen doorgaan? Lees dan nog even verder. Ik ben benieuwd naar jou verhaal en hoe ik je mag helpen!

Haar geloften
envelopliner, bohemian vibe
menu met naamkaartje bruiloft kalligraie

De stappen

  1. Wanneer je je keuze hebt gemaakt voor de dienst of product stuur je mij een berichtje, dan neem ik binnen enkele dagen contact met je op.
  2. Voor ik aan de slag ga zorg ik dat je wensen duidelijk zijn en krijg je een offerte en de algemene voorwaarden.
  3. Wanneer je akkoord bent met de offerte en algemene voorwaarden ontvang je de factuur en ga ik voor je aan de slag. De factuur voor trouwkaarten (zoals de uitnodiging, save the date, menukaart etc.) bestaat uit 2 delen. 50% vooraf aan het ontwerp. en 50% vooraf aan het volledige drukwerk.
  4. Bij de trouwkaarten (zoals de uitnodiging, save the date, menukaart etc.) krijg je een digitale proef waar je feedback op mag geven. Dan zet ik de laatste puntjes op de i en ontvang je nogmaals een digitale proef. Indien deze akkoord is ontvang je een proefdruk*.
  5. Indien je akkoord bent met de proefdruk wordt de volledige bestelling voor je gedrukt!

*1 proefdruk is inclusief, meerder proefdrukken zijn mogelijk voor €2,50 p.s . Voor goudfolie is er geen proefdruk mogelijk, je ontvangt dan de proef in print.

bruid en bruidegom kus ja-woord
menukaart bruiloft met kalligrafie